Partners

Opdrachten

De Maestro Academy biedt  alle werkende specialisten opleidingen, trainingen, kennisaanbod, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van jouw prestaties en die van jouw vakgenoten / relaties. Dit aanbod is, zowel klassikaal als online. De Maestro Academy, staat voor kwaliteit. Het is belangrijk dat specialisten zich kunnen blijven ontwikkelen en specialiseren. Met een goede positie op de (flexibele) arbeidsmarkt tot gevolg. De Academy biedt een continu proces van leren en kennisuitbreiding en begeleidt een specialist bij het realiseren van zijn wensen en het behalen van zijn doelen binnen zijn zakelijke carrière als mens en als professional.

Als lid van het Finance Gilde kan je gebruik maken van de scherpste voorwaarden en condities, waaronder de partnerprijs en (gratis) kennisevents. Meld je hier aan voor de maandelijkse Kennisdirigent van Maestro Academy. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de Academy, zoals evenementen, opleidingen, trends en artikelen.

Svea Finans

Specifiek voor de groep MKB & ZZP ondernemers die vaak bij banken niet in aanmerking komen voor een financiering is factormaatschappij Svea Finans in 2002 opgericht. Want wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om te kunnen ondernemen.
Svea koopt -door middel van Factoring- b2b facturen van ondernemers en betalen deze binnen 24 uur aan hen uit. Op deze manier genereren wij direct werkkapitaal voor ondernemers en brengen betalingstermijnen terug naar 1 dag!

Naast de razendsnelle betaling, neemt Svea met Factoring ook het kredietrisico én debiteurenbeheer over. Zo kunnen ondernemers zich zorgeloos focussen op wat zij graag doen; ondernemen.

Svea is onderdeel van de Svea Groep en heeft hierdoor zeer sterke financiële armslag. Wij durven met onze brede ervaring op het gebied van Credit Management net een stap verder te gaan.

 

De 5 zekerheden van Svea Finans Factoring
Zekerheid van betaling binnen 24 uur
  Betalingstermijnen komen te vervallen, je hebt direct beschikking over werkkapitaal.
100% verzekerd voor faillissement van je klanten
  Doordat Svea juridisch eigenaar wordt van de factuur, ligt ook het kredietrisico bij Svea.
Professionaliseren debiteurenbeheer
Svea voert voor iedere gekochte vordering het debiteurenbeheer, zodat jij je handen vrij hebt om te kunnen ondernemen.
Flexibele financiering
Bepaal zelf welke facturen je aan ons wilt verkopen, zonder depotinhouding, leveringsplicht of minimale omzeteisen.
Géén onverwachte extra kosten
Wij betalen direct 100% van de factuur uit, minus de vooraf afgesproken kosten.

‘Svea maakt ondernemen mogelijk’

 

Het Nederlands Verzekering Centrum heeft een ruime ervaring met het vinden van een passende verzekeringsoplossing voor zowel zzp’ers als mkb’ers. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en proberen dan ook zo efficiënt mogelijk te werken. Mede hierdoor hebben wij door heel Nederland tevreden ondernemers als onze klanten. Dat is iets waar wij best trots op zijn. Doordat wij samenwerken met een groot aantal verzekeraars kunnen wij voor vrijwel alle beroepen een goed voorstel doen. Uiteraard helpen wij u in geval van schade of bij een wijziging. Omdat bedrijven vaak veranderen, nemen wij geregeld contact met u op om te controleren of de verzekeringen op dat moment nog steeds goed bij uw bedrijf passen. Dit noemen wij actualiseren. Hierdoor komt u in de toekomst niet voor een teleurstelling te staan en dát vinden wij het belangrijkst.